slide
slide
slide
slide
slide

 

Lej en grafiker

Lej din helt egen grafiker på de dage hvor du allermest har brug for det, på timebasis, dagsbasis eller ugebasis.
Lej mig som grafiker i 1-3 dage om måneden op til 8 timer ad gangen og du får alle fordelene: Direkte sparring omkring dine tanker og ideer, hurtig og effektiv udførelse af opgaver, samt din feedback på det jeg leverer.

Jeg kan hjælpe dig med strategier for online markedsføring som passer til netop din virksomhed og kan assistere med mindre rettelser eller helt nye koncepter til din forretning – Mangler du f.eks. nyhedsbreve, bannere til dit website, en nyt frisk grafisk look til din blog eller måske en ny og forbedret visuel identitet? Det er dig der bestemmer.
I det tidsrum jeg er grafiker hos dig har du min fulde opmærksomhed.

 

Ros fra kunder

"Klæbel Design får de bedste anbefalinger fra Malermester Lakner: "Hun har været en fantastisk sparringspartner lige fra udvikling af logo til brochurer, reklamekampagne, visitkort mm. Nina Klæbel er dygtig til at se virksomhedens behov og budget og har skræddersyet et produkt til netop vores behov".
Kontakt os på tlf: 26 83 39 44 eller send os en mail til nina@klaebel.dk


Citat fra: Carsten Greegaard fra ContinuousGrowth
"Mange af Klæbel Design' kunder har tidligere anvendt de store bureauer, men har valgt Klæbel Design for at få høj kvalitet, god sparring og en hurtig og ukompliceret arbejdsgang med en personlig service, men til en langt mere fornuftig pris."